wakker je vuur weer aan met loopbaancoach Miranda

De reis naar jezelf!

Als loopbaancoach en hypnotherapeut heb ik geweldige methoden om de blokkades die jou weerhouden om te doen wat bij jou past, op te lossen en je te stimuleren om jouw vuur weer te laten branden.

In mijn werk als loopbaancoach zie ik veel klanten die vastlopen. Een veel voorkomende klacht in mijn praktijk is Burn-out en de gerelateerde klachten zoals Bore-out en Burn-on. Het gaat over opbranden en een gebrek aan een innerlijk vuur.

We hebben er last van als we niet kunnen vlammen.

Als we weten dat we niet uit het leven halen wat ons de energie geeft die we nodig hebben, waar we voor willen opstaan. Zeker als je ouder wordt is het van belang dat je energie krijgt van je werk. 

Ik heb een passie en een sterk verlangen om mijn kennis te gebruiken om jou weer te laten vlammen. Mijn missie is jouw innerlijk vuur, jouw passie en motivatie weer te laten branden. Jou helpen ontdekken: Wie ben ik echt? Wat geeft mijn leven zin? Wat heb ik nodig? Hoe vind ik mijn weg? 

Loopbaancoach

Als psycholoog kan ik je begeleiden bij positieve veranderingen en als loopbaancoach help ik je graag bij het vinden van werk wat bij je past.

Ik kan je helpen de blauwdruk van je levensmissie te ontdekken.

Ik kan je als hypnotherapeut helpen jezelf te bevrijden van angsten, allergieën, onzekerheid, onverklaarbare pijnen en nog veel meer. Door dit indien nodig te combineren met IEMT, Soulkey, voedingpsychologie, of een van mijn andere fantastische technieken kan ik jouw vlam weer laten branden. 

Ik doe dat met liefdevolle aandacht voor wat voor jouw belangrijk is.  Weet dat  jij er ook van kan profiteren.

Loopbaancoach

Er zijn veel collega’s waar je uit kan kiezen die werken als loopbaancoach, hypnotherapeut of  psycholoog. Maar hoe vind je de juiste keuze voor jou? 

De beste therapeuten en coaches kunnen putten uit veel ervaring en vaardigheden en kunnen zien wat jij nodig hebt zodat ze de begeleiding kunnen richten op wat voor jou belangrijk is. 

Het is de combinatie van technieken die ik als psycholoog, talentencoach, loopbaancoach en hypnotherapeut,  in de loop der jaren heb opgebouwd en waarvan ik weet dat het mij onderscheid. 

Dit alles bied ik aan tijdens mijn vitaliteitsprogramma zodat ook jij weer kan vlammen als jij besluit de regie te nemen over je leven. 

Loopbaancoach

Wat mij onderscheidt van andere therapeuten is mijn achtergrond als psycholoog en loopbaancoach en  mijn specialisatie in praktische en snelwerkende technieken.

Ik combineer  mijn werk met wetenschappelijk bewezen technieken. Deze unieke combinatie is zeer effectief gebleken om je leven ten positieve te veranderen.

Loopbaancoach

Als wetenschapper heb ik jarenlang onderzoek gedaan naar de technieken die ik gebruik. 

Het is mijn liefde voor het hoger onderwijs wat  me aantrekt tot blijvend leren en begeleid daarom graag vrouwen die ook graag leren met een vergelijkbare achtergrond en passie. Ik werk bovendien graag met intellectuele vrouwen die worstelen met de afstemming van het hoofd.

Neem regie over je leven

 • Durf jij ten volle te leven?
 • Durf jij te dromen?
 • Durf je je dromen na te jagen?
 • Durf je te zijn wie je bedoeld bent te zijn? 

Als een van deze vragen nee is, overweeg dan mijn vitaliteitsprogramma. Dit programma wordt vaak betaald door werkgevers. Blokkerende overtuigingen worden meteen aangepakt met als doel alles op te ruimen wat jou ervan weerhoudt om datgene te zijn en te doen wat bij jouw past. Je maakt jezelf vrij om te kiezen voor wat jou energie geeft, om jezelf te zijn en te doen wat bij jou past.   Dus zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf en zet en proces in gang waarmee je na afloop

 • weet wat bij je past
 • en je weet wat je wilt
 • omdat je weet dat je het waard bent  

Het vitaliteitsprogramma

Mijn specialiteit, jouw reis, de reis naar jezelf!
Deze reis begint met een gratis online intake.
Besluit je door te gaan, dan stellen wij in onderling overleg de data vast.

Tijdens dit traject van een half jaar komen we regelmatig samen. Je hebt tijd om tussen de sessies door te experimenten met nieuw gedrag en de inzichten kan laten bezinken aan de hand van diverse oefeningen.

Wat kan je zoal verwachten?

  • Loslaten van vastzittende overtuigingen middels een ontspannende BARS-sessie.
  • Loslaten van oude en niet meer helpende overtuigingen en oude balast zowel verstandelijk als energetisch.
  • Middels het talentenspel kijken hoe je talenten in te zetten op een manier die beter voor je werkt. 
  • Formuleren van je missie.
  • Opruimen van hetgeen je nog belemmert om het daadwerkelijk te doen.
  • Stappen maken in de nieuwe richting.
   
  Aan het einde weet je hoe je je authentieke talenten kunt inzetten,  weet je wat je wilt, wat je kan en ga je vol zelfvertrouwen en met meer energie aan de slag,

Wat ga je doen in het vitaliteitstraject?

  • Je kijkt naar je talenten en vaardigheden tot op heden.
  • Leert hoe je talenten beter te benutten en valkuilen te omzeilen met behulp van de coaching .
  • Je formuleert een gewenst resultaat.
  • Middels het Talentenspel en hypnotherapeutische technieken achterhaal je op een dieper niveau wat belangrijk is voor jou.
  • Bepaal je welke stappen je nu kunt ondernemen om daadwerkelijk een start te maken in de nieuwe richting.
  • Je krijgt gevoel bij je ideale toekomstbeeld
  • Formuleert een concreet actieplan.
  • Je experimenteert met nieuw gedrag en komt in actie.
  • Je kent je valkuilen en gaat met een nieuwe motto in de richting van je ideale werk en de beste versie van jezelf.

Resultaat

Je weet wat je kan, wat je wilt, wat je geleerd hebt en waar je vanaf nu verder mee wilt. Je leert je authentieke talenten kennen, brengt ze in balans en je weet wat jouw missie is. Je weet welke richting je te gaan hebt,  waar je energie van krijgt en wat je te doen hebt.   Jouw investering: 2950,- ex BTW. Dit wordt vaak vergoed door werkgevers. Informeer bij je werkgever voor de mogelijkheden. Interesse? Mail naar info@talentwijs.com of neem vandaag nog contact met me op.

Speciale aanbieding:

Wil je kennis maken met Miranda van der Endt als loopbaancoach en heb je een eenvoudige kwestie waarvan je verwacht dat je de antwoorden kan vinden in een losse sessie?  

Maak dan gebruik van mijn aanbieding in het kader van de NOLOC week van de LOOPBAAN 2024. Uitsluitend op 12 september 2024 bied ik  de hele dag gratis online loopbaangesprekken aan. Meld je snel aan want vol is vol! 

Gun jezelf dit cadeautje en boek nu een losse sessie loopbaancoaching.


Scroll to Top
Scroll to Top