Talentwijs
laat je talent stromen

Ontdek de sleutel tot jouw kern

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Worden wie je bent

Hoe kom je op de plek waar je wilt zijn? Bij de groep waar je bij wilt horen en hoe bereik je dat doel in de toekomst waar je van droomt? 
 
Je mindset bepaalt een groot deel van wat jij ervaart. Met behulp van hypnotherapie heb ik ervaren dat veranderingen sneller kunnen plaatsvinden dan met coaching of psychotherapie. Ons verstand vindt daar wel wat van. Klinkt het voor jou ook te mooi om waar te zijn? Dan wil je waarschijnlijk begrijpen hoe dat kan. Dat ken ik. 
 
Ook ik vind het belangrijk om te begrijpen wat waar hoe. Daarom bied ik als loopbaanadviseur en hypnotherapeut beide. Enerzijds de verandering, anderzijds de uitleg hoe dat kan, zodat jij het zelf -na de therapie- op je eigen manier verder vorm kan geven. 
Loopbaanadviseur

Therapie en coaching ineen

Miranda van der Endt, biedt vanuit haar onderneming in Uitgeest, zowel loopbaanadvies als hypnotherapie, om jou te helpen de gewenste verandering aan te brengen in jou. Dus wil jij nu echt je baan leuk maken, of je loopbaan een extra impuls geven of zelfs echt je leven om gooien zodat je meer kan genieten? Of wil je juist meer zingeving? Dan is dit iets voor jou. 

Loopbaanadvies en Hypnotherapie

Kies ook voor meer energie, vitaliteit en zingeving

Loopbaanadviseur

Miranda van der Endt 

Miranda van der Endt, is eigenaar van Talentwijs en daarnaast ook psycholoog, loopbaancoach, talentencoach en therapeut ineen. Ze heeft ruim 17 jaar ervaring in het motiveren en stimuleren en begeleiden van medewerkers naar meer energie en vitaliteit. Met haar positieve grondhouding stimuleert ze ook anderen tot meer positiviteit hetgeen leidt tot meer optimisme en veerkracht.
Hypnotherapeut

Tarief (loopbaan)advies en coaching Talentwijs Uitgeest

Standaard uurtarief: 140 euro per uur*
Ontdek de sleutel tot je kern: vijf sessies van 2 uur / 1500 euro*
Herstel na tegenslag: Vitaliteitstraject 2950,- euro* / tien coachingsessies van 1,5 tot 2 uur 
 
Bij alle sessies en trajecten wordt gebruik gemaakt van diverse therapeutische technieken en vormen van coaching. 
*Alle prijzen zijn inclusief voorbereiding, administratie en btw voor particulieren en exclusief BTW voor werkgevers en ondernemers.
 

Volg mij

Scroll to Top
Scroll to Top