Ontdek de beste versie van jezelf met hypnotherapie

De weg naar meer energie

Soms valt het niet mee om jezelf te zijn en in verbinding te blijven met de wereld en je dierbaren op een manier die voor alle partijen prettig is. 

Er een manier om de beste versie van jezelf te zijn en te genieten van het leven. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Wat als het helemaal niet zo moeilijk is als jij nu denkt? 

Met behulp van hypnotherapie en mijn achtergrond als  talentcoach loobaancoach en psycholoog bezit ik de juiste tools om jou te helpen. 

Hypnotherapie
Hypnotherapie

Vertrouwd door:

Hypnotherapie
Hypnotherapie
Hypnotherapie
Hypnotherapie

Als het je niet lukt

Heb je het gevoel dat je je best doet, maar het lukt je niet, bijvoorbeeld omdat je introvert, verlegen, bescheiden of bang bent voor de reactie van anderen. Denk je dat je het niet kunt? Gedurende het vitaliteitsprogramma, onderzoeken we je overtuigingen, je waarden en ontdekken we je ware authentieke kwaliteiten. Neem vandaag contact met me op en om te verkennen hoe ik je het beste kan helpen met mijn eigen unieke revolutionaire methode:  Hypnocoaching.

Hypnocoaching is zeer effectief om blokkades te doorbreken

hypnotherapie

Hypnotherapie en coaching ineen

Door mijn eigen strijd heb ik prachtige instrumenten ontdekt die mij enorm hebben geholpen. Uit al mijn kennis en kunde van hypnotherapie en coaching heb ik de meest effectieve methoden uitgezocht en zo mijn eigen unieke vorm ontwikkeld. Mijn hypnocoaching gebruik ik om jou te helpen. Alles wat ik heb geleerd, wil ik graag delen met mijn klanten, die ook worstelen met kwaliteiten zoals introversie of moeite hebben zichzelf te laten zien tegenslag of gebrek aan energie. Speciaal verbonden voel ik me met andere hoogopgeleide vrouwen omdat ik van mening ben, dat het zogenaamde glazen plafond, ook een blokkade is die we (samen) kunnen doorbreken. Sta me toe je te begeleiden naar meer energie en zelfliefde en het laten ontwaken van de beste versie van jezelf.

Talenten

Iedereen is uniek. Maar vaak worden eigen talenten onderschat. Neem bijvoorbeeld mijn introversie. Introverten kunnen zich goed concentreren, luisteren en observeren. Hoezo wil je dan toch liever anders zijn? Ik hou van diepgaande conversaties waarin je tot de kern komt. Het duurde even voordat ik mijn doordachte houding en vasthoudendheid kon waarderen en bewust kon inzetten. De energie die je gebruikt om jezelf te veranderen tot iets wat je niet bent kun je beter gebruiken voor jezelf zodat je deze talenten verder kan ontwikkelen.

Kwaliteiten

Pas als je je kwaliteiten op hun waarde beoordeeld, kun je ze gebruiken. Wist je bijvoorbeeld dat de behoefte van introverten om soms even alleen te zijn heel waardevol is? Wist je dat tijd alleen doorbrengen je reflectievermogen vergroot? De meeste introverte mensen hebben een grote nieuwsgierigheid en velen van ons hebben een rijke verbeeldingskracht. Dit is een geweldige bron van originaliteit en creativiteit. Hoe jammer is het als je anders wil zijn en je eigen kwaliteiten niet gebruikt omdat je ze onvoldoende waardeert?

Toen ik jong was geloofde ik het niet als ik een compliment kreeg. Ik was zo onzeker dat ik dacht dat ze gewoon aardig wilden zijn. Pas later leerde ik een compliment te accepteren. Jarenlang dacht ik dat het waar was. In plaats van mezelf te waarderen, zag ik vooral en alleen wat ik niet was. Nu weet ik wat mij al die jaren dwars zat.  

Ik begon mijn kennis van psychologie, hypnotherapie en coaching voor mezelf te gebruiken en ontdekte dat het verband hield met positiviteit, mildheid en liefde. Met  wilskracht en strengheid kun je dingen bereiken, maar het is prettiger om op milde wijze jezelf toe te staan dat je mag leren. Ondanks dat ik ook liefdevol kon zijn, had ik er vroeger moeite mee om mezelf als introvert uit te drukken. Dus las ik veel boeken over het onderwerp, maar niets leek te werken, totdat ik iets ging doen waar ik al in geïnteresseerd was sinds ik jong was. Ik begon hypnotherapie te studeren en leerde mezelf waarderen. 

met hypnotherapie naar zelfliefde

Het talentenspel is voor mij de Rolls-Royce voor bewustwording. Het heeft mij professioneel verder in beweging gebracht. Later toen ik ook nog hypnotherapie ging bestuderen, werd ik me nog meer bewust van het feit dat we voor een groot deel zelf bepalen wat je wil leren in dit leven en hoe je het wil ervaren.  Omdat je in hypnose bent, gelooft je onderbewustzijn dat je echt kan veranderen en ga je je ernaar gedragen. Daarnaast heb ik geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren en keuzes te maken die passen bij mij. Ik dacht bij mezelf: wauw! Dat is het mooie van hypnotherapie! 

Hypnotherapie

Verschillende therapieën heb ik op mezelf losgelaten, maar was nog niet klaar. Dus ben ik blijven leren. Ik herinner me dat ik het de eerste keer dat ik zelf hypnotherapie onderging. Super spannend en eng vond ik het. Nu help ik anderen door dit proces. Als vrouw help ik in het bijzonder graag vrouwen die meer in hun mars hebben, maar worstelen met de manier waarop. We willen zo graag liefde geven en er zijn voor anderen, dat we soms onszelf vergeten. Wanneer je voor anderen wil zorgen is het echter van belang dat je eerst en vooral voor jezelf kan zorgen. Ik help je graag de balans te herstellen en het pad terug te vinden naar zelfliefde en persoonlijke ontwikkeling.

Wat is IEMT

IEMT ofwel Integral Eye Movement therapy is een techniek om trauma op een zachte manier te verwerken.  Je denkt aan een herinnering en terwijl je met je ogen kijkt naar een balletje, wordt het mogelijk om daarna terug te denken aan de gebeurtenis zonder emoties.  

Wat is loopbaancoaching?

Er kunnen verschillende redenen zijn om je  carrière nader te bekijken. Vraagt ​​je je bijvoorbeeld wel eens af of je werk echt bij je past? Of vind je het niet meer leuk of moet je gedwongen ander werk zoeken. Loopbaancoaching helpt je de antwoorden te vinden m je carrière weer vlot te trekken.

Wat is talenten coaching?

Heb je het gevoel dat het leven meer te bieden heeft? Het talentenspel is dan waarschijnlijk iets voor jou. Het kan u helpen betere keuzes te maken in uw leven en uw carrière. Ontdek je twaalf talenten en maak op elkaar afgestemde keuzes om met passie en levensvreugde te leven en te werken.

Wat is Hypnotherapie?

Hypnotherapie is een combinatie van psychotherapie en hypnose en helpt tegen psychische en lichamenelijke klachten. Bij hypnotherapie kun je  gemakkelijker de positieve veranderingen aanbrengen die wenselijk zijn en Blokkades, angsten en obstakels weg te nemen.

Levensmissie

Mijn overtuiging is dat iedereen een levensmissie heeft. Ik geloof ook dat als iedereen zijn pure authentieke talenten zou gebruiken om zijn ware levensmissie te vervullen, we allemaal een betere wereld kunnen creëren. 

Een crisis zie ik als een uitnodiging om je wakker te schudden zodat je gaat doen wat jij te doen hebt. Voel je je futloos, heb je gebrek aan motivatatie? Presteer je ondermaats? Zie het als een uitnodiging om je bezieling weer terug te vinden. Omdat ik heb geleerd dit zelf te overwinnen, wil ik andere vrouwen die hier nog mee worstelen, helpen. Mijn passie is hen te helpen hun levensmissie te ontdekken en te laten ervaren hoe je je werk en leven zinvol kan inrichten.

Psycholoog NIP (University of Nijmegen)
80%
Master of Management and Organization (TIAS Businesschool)
90%
Hypnotherapeut (aangesloten bij RBCZ en NFG)
75%
Erkend Loopbaanprofessional NOLOC
85%
Scroll to Top
Scroll to Top