Therapeutische loopbaancoaching Noord-Holland

Therapeutische loopbaancoaching helpt werknemers in Noord-Holland weer regie te nemen over hun loopbaan.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Waarom kiezen voor therapeutische loopbaancoaching Noord-Holland?

Veel bedrijven hebben loopbaancoaches in dienst, maar wat te doen met medewerkers die in het werk zijn uitgevallen vanwege het werk? Of met een burn-out? Of een arbeidsconflict? En al moe worden wanneer ze er ook maar aan denken naar kantoor te moeten? Hoe kun je deze medewerkers helpen  weer regie te nemen over de eigen loopbaan?
 
Andere werkgevers hebben geen eigen loopbaancoaches. Zij huren zo nu en dan een bureau in voor coaching of begeleiding. Daar is niets mis mee, maar wat te doen met die uitzonderlijke situaties? 
 

Loopbaancoaching voor complexe situaties

Er zijn altijd medewerkers die bijzondere aandacht vereisen of een te complexe situatie hebben. Voor deze bijzondere omstandigheden is therapeutische loopbaancoaching uitermate geschikt en is Talentwijs de ideale partij.
Therapeutische loopbaancoaching Noord Holland

Therapie en coaching ineen

Talentwijs biedt een therapeutische loopbaancoaching in de vorm van een vitaliteitsprogramma, mogelijk op diverse locaties in Noord-Holland. Dit is loopbaancoaching, maar het is ook geschikt voor de niet standaard-trajecten. 

Het vitaliteitstraject is een traject, gericht op werknemers die in hun loopbaan het gevoel hebben dat ze zijn vastgelopen of opgebrand, waardoor ze niet meer in staat voelen om nog te presteren wat van ze wordt verwacht. Of aangeven dat niet meer op te kunnen brengen. 

Wat is dan de volgende stap voor deze medewerker?  Veelal zijn het waardevolle krachten of zijn ze waardevol geweest en verdienen ze het om weer een baan te vinden waar ze het naar hun zin hebben en hun talenten kunnen floreren. Het traject biedt de medewerker precies wat hij of zij nodig heeft om een nieuwe start te kunnen maken. Het stimuleert de mewerker weer de regie te nemen over zijn eigen gezondheid en loopbaan.

"Without the mud...

there is no lotus", Thich Nhat Hanh

Therapeutische loopbaancoaching Noord Holland

Empowerment door liefdevolle aandacht

Therapeutische Loopbaancoach Miranda van der Endt 

Miranda van der Endt, is eigenaar van Talentwijs en daarnaast ook psycholoog, loopbaancoach, talentencoach en therapeut ineen. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring in het motiveren en stimuleren en begeleiden van medewerkers naar meer energie en vitaliteit. Met haar positieve grondhouding stimuleert ze ook haar coaches tot meer positiviteit hetgeen leidt tot meer optimisme en veerkracht.
Hypnotherapeut

Tarief Therapeutische loopbaancoaching Noord-Holland

Standaard uurtarief: 140 euro per uur
 Ontwikkeladviestraject : drie sessies van 2 uur / 840 euro
Wandelcoaching in Castricum (Noord-Holland) / 240 euro / aanbieding (alleen op vrijdag): 140 euro per sessie  
Herstel na tegenslag: Vitaliteitstraject 2950,- euro / 10 coachingsessies van 1,5 tot 2 uur 
 
Bij alle sessies en trajecten wordt indien nodig gebruik gemaakt van therapeutische hersteltechnieken en/of talentencoaching. 
Alle prijzen zijn inclusief voorbereiding, administratie en btw voor particulieren en exclusief BTW voor werkgevers en ondernemers.
 

Contact

We hebben straks iedereen nodig om de kwaliteit van dienstverlening te kunnen blijven garanderen. Gun uw werknemers die bijzondere zorg die ze verdienen. Voel je vrij om te contacten. 

Volg mij

Scroll to Top
Scroll to Top