workshop vitaliteit

gratis workshop vitaliteit

hypnotherapie

By Miranda van der Endt

Ken je het gevoel, dat je al moe opstaat? Of dat je na de vakantie er tegen opziet om weer te gaan werken? Ben je snel geïrriteerd of geprikkeld? Misschien heb je al een paar dagen extra vakantie genomen, maar heeft het niet geholpen? 

Als jij graag weer met plezier naar het werk gaat dan is het vitaliteitsprogramma iets voor jou. Het vitaliteitsprogramma heeft als doel te achterhalen wat jou zo moe maakt en jou te helpen beslissingen te nemen die ervoor zorgen dat je weer vitaal en positief door het leven gaat. 

Mijn missie

Het is mijn missie om jouw innerlijke vuur, jouw levenskracht, weer te laten branden, door het vergroten van je motivatie, passie en/of plezier in het leven. Juist als je nu het gevoel hebt dat je bent opgebrand, afgebrand of uitgedoofd, dan is het nodig om niet langer je rust te pakken, maar juist in de actie te komen en er iets aan te doen. Als het eenvoudig was, dan had je het natuurlijk al lang gedaan, maar gelukkig zijn er mensen die je hier mee willen helpen.

Waarom kiezen voor mij?

Er zijn veel psychologen, coaches en therapeuten die je allemaal goed kunnen zijn, maar mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig ben je vandaag bij mij op de site gekomen en het toeval wil dat ik niet alleen coach en therapeut en talentencoach, maar ook psycholoog ben. En dat niet alleen. Door vele opleidingen en studies en door mijn jarenlange ervaring weet ik welke technieken goed werken om jou te helpen je draai in het leven weer te vinden.  

Velen gingen je al voor

In mijn praktijk heb ik al veel klanten geholpen die na een ziekte, ontslag of door burn-outklachten veel vermoeidheidsklachten hadden en hierdoor minder effectief konden functioneren. Na het vitaliteitstraject wisten ze hoe ze hun talenten konden gebruiken om keuzes te maken waarna ze weer genoeg energie hadden om te beter te presteren.

Kennismaken?

Vind je het prettig om eerst persoonlijk kennis te maken met mij? Dan heb ik voor jou goed nieuws. Ik heb bedacht mijn missie ook laagdrempelig aan te bieden en daarom heb ik besloten om iedere maand een workshop vitaliteit te organiseren. Dit is bedoeld om jou op laagdrempelige manier te inspireren en biedt deze gratis aan.  

Iedere workshop behandel ik een ander relevant onderwerp en krijg je tips en adviezen hoe je energie en vitaliteit te bewaken en herstellen. Tegelijkertijd kun je kijken wat ik te bieden heb, mij leren kennen en kan ik je rustig vertellen wat ik je kan bieden waarna je later alsnog kan kiezen voor het volledige vitaliteitsprogramma waarover je meer kan lezen hier op mijn site. 

Praktische gegevens voor workshop vitaliteit

  • Aanmelden: Mail naar info@talentwijs.com en vermeld daarop de datum van de door jouw gewenste workshop. Je ontvangt dan een mail terug met nadere gegevens.
  • Maximaal 5 deelnemers per workshop. 
  • De workshop is online. De eerstvolgende data van de workshops in 2024 zijn: 
  • Vrijdag 1 maart 2024 van 14 tot 16 uur. Onderwerp: Assertiviteit en grenzen stellen.
  • Zaterdag 5 april 2024 van 14 tot 16 uur.  Onderwerp: De balans tussen privé en werk.
  • Zaterdag 17 mei 2024 van 14 tot 16 uur. Onderwerp: Doelen stellen.
  •  Zaterdag 6 juli 2024 van 10 tot 12 uur. Wat zijn jouw archetypische talenten?
  • Vrijdag 13 september 2024 van 14.30 tot 16 uur. Ontdek verborgen talent via je allergie.

“Gun jezelf weer de energie en vitaliteit waarbij je het gevoel hebt: Ik kan de wereld aan!”

Miranda

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
Scroll to Top